Φιλοσοφία

Φιλοσοφία μας είναι να εκπληρώνουμε στο απόλυτο τις αισθητικές αναζητήσεις και πρακτικές ανάγκες σας.
Αφετηρία μας είναι ο ολοκληρωμένος και ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός, με στόχο τη δημιουργία έργων ποιότητας.
Το γραφείο μας αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και διακόσμησης εδρεύει στην Κέρκυρα και ειδικεύεται στην διακόσμηση ιδιωτικών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.
Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών καθώς αναλαμβάνουμε έργα που ζητείται παράδοση των χώρων «με το κλειδί στο χέρι», η ακόμα και τμηματικές επεμβάσεις και ανακαινίσεις.
Αντικείμενο μας είναι η αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, αρχιτεκτονική εξωτερικών χώρων μικρής κλίμακας καθώς και ο σχεδιασμός (design) Επίπλου, Βιομηχανικών και Διακοσμητικών Αντικειμένων.


Το γραφείο μας αναλαμβάνει την μελέτη εσωτερικής διακόσμησης, την επιλογή των υλικών καθώς και την επίβλεψη και την κατασκευή σε κατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους.
Προτείνουμε κατασκευαστικές λύσεις με ειδικές κατασκευές & εναλλακτικές διατάξεις για προβληματικά σημεία του χώρου. Ανανεώνουμε το χώρο σας με έξυπνες και οικονομικές λύσεις και αναλαμβάνουμε την επίβλεψη όλων των απαιτούμενων εργασιών και των ειδικών κατασκευών σύμφωνα με λεπτομερή κατασκευαστικά σχέδια και παρουσίαση τρισδιάστατων σχεδίων με φωτορεαλιστικά προγράμματα.
Επίσης αναλαμβάνουμε την έρευνα αγοράς για οικονομικότερες λύσεις αλλά και για πρωτότυπες ιδέες.


x