Φοιτητικό Σπίτι


Το φοιτητικό σπίτι δεν χρειαζετε να κοστίσει μια περιουσία ούτε να φορτωθεί με βαριά έπιπλα η μεταχειρισμένα που αργά η γρήγορα θα πρέπει να μετακινηθούν.
 Για τους περισσότερους από εσάς αυτό θα είναι το πρώτο σας σπίτι, η πρώτη σας φορά που θα μείνετε μόνοι σας και θέλετε να είναι όπως το έχετε φανταστεί.
 Το γραφείο μας μπορεί να σας προσφέρει όλα αυτά  αναλαμβανοντας  την μελετη εσωτερικης διακοσμησης, την επιλογή των υλικων καθώς και την επιβλεψη ολης της διαδικασιας με πολύ μικρό κόστος κατασκευής  και κατόπιν συζητήσης  να φτιάξουμε έναν χώρο προσαρμοσμένο στις  ανάγκες  σας .
 Επίσης έχουμε την δυνατότητα  να ανακαινίσουμε το ήδη υπάρχον διαμέρισμα σας  συμφωνά με της καινούργιες ανάγκες που σας έχουν δημιουργηθεί είτε γιατί πλέον δεν είναι λειτουργικό είτε γιατί θέλετε να δώσετε έναν χαρακτήρα ιδιαίτερου ύφους σε κάτι που έχει παλιώσει και όλα αυτά με πολύ μικρό κοστολόγιο.
 Θα χαρούμε να μας δώσετε την δυνατότητα να σας σχεδιάσουμε ένα άνετο  και πλήρως εξοπλισμένο σπίτι για να ζήσετε αυτή την όμορφη εμπειρία της φοιτητικής  ζωής.
Βασιλειαδου Χριστίνα
Αρχιτέκτονας Εσωτερικών Χώρων & Διακόσμησης
Κιν. 6945156093